Nämä Louis Vuittonin tennarit ihmetyttävät – ovatko nämä mustat vai valkoiset?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Louis Vuitton on ranskalainen luksusbrändi, joka on tunnetuin laukuistaan. Nykyään myös vaatteita, asusteita ja käyttötavaraa valmistava vaatealan yritys on nyt valmistanut kengät, joista otettu kuva on saanut ihmiset hämilleen.

Moni muistaa sosiaalisessa mediassa aikoinaan levinneen kuvan mekosta, jonka värityksestä taisteltiin. Osan mielestä mekko näytti sinimustalta ja osan mielestä siinä oli vaaleansinisiä ja kultaisia raitoja. Nyt Twitterissä leviää kuva, jossa Louis Vuitton -merkkisten tennarien väriä arvuutellaan.

Gino on julkaissut omalla Twitter-kanavallaan kuvan, jossa nähdään tennarit. Osa näkee kuvassa valkoiset tennarit, jotka on kuvattu pimeässä. Osa taas näkee mustat kengät, joiden päällä on valkoisia kuviointeja. Kuvan jakanut ei itse voi ymmärtää miten ihmiset pystyvät näkemään kuvissa olevat kengät mustina. Mitä sinä näet?