Maailman kaunein paljasti bikinipeppunsa – hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd muuttivat viime vuoden lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoon, ja sen jälkeen Bella piti kuukausia hiljaisuutta julkisuudesta. Äskettäin Hadidin kerrottiin olevan tieteellisesti maailman kaunein nainen, kun mittarina pidetään ihmisten keskimääräistä kauneusihannetta sekä kasvojen ja vartalon mittasuhteita.

Nyt maailman kaunein nainen on esitellyt tyrmäävän upeaa bikinivartaloaan kuvauksissa, jossa hänen työvälineensä pääsikin parhaalla mahdollisella tavalla oikeuksiinsa. Hadid nähdään alla olevassa kuvassa poseeraamassa takapuoli kameraan päin, ja toisessa otoksessa hän makoilee rannalla bikineissä miesmallin kanssa.

View this post on Instagram

MISSONI @mertalas

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa. Tohtori Julian De Silva tutki julkkisnaisia muun muassa ”Golden Ratio” ja ”Beauty Phi” -mittareilla ja hänen mukaansa Bella Hadidia vastaavaa kaunotarta ei löydy koko planeetalta. Muita listalla hyvin sijoittuneita julkkisnaisia olivat Beyonce, Amber Heard ja Ariana Grande.