Huumeveikko autoili Hämeessä ilman ajovaloja – virhe narautti poliisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisipartio kiinnitti huomiota iltapäivällä kello 16:27 ilman valoja ajaneeseen ajoneuvoon Lopen Vähikkäläntiellä keskiviikkona. Auto oli ajanut poliisipartiota vastaan. Poliisit päättivät tarkastaa syyn valottomuuteen ja pysäyttivät ajoneuvon.¨

Autoa kuljetti 1970-luvulla syntynyt mies. Hän puhalsi alkometriin alle rangaistavuuden rajan. Huumausainepikatesti antoi kuitenkin positiivisen tuloksen.

Mies myönsi poliisipartiolle huumausaineen käytön ja hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä törkeästä huumausainerikoksesta, sillä miehen käyttämästä autosta löytyi etsinnässä huumausaineeksi epäiltävää ainetta.