Kuntoile seksiä harrastamalla – seksikaupan kalorilaskuri kertoo kulutuksen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uusi vuosi tarkoittaa uudenlaisia elämäntapoja. Monet haluaisivat parantaa kuntoaan ja kestävyyttään, mutta hikijumpat tai kuntosalitreenaaminen ei välttämättä ole houkuttelevia vaihtoehtoja. Seksi sen sijaan on.

Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa Sinful on julkaissut sivuillaan kalorilaskurin, jonka avulla voi laskea harrastamansa seksin vaikutukset kuntoilumielessä. Laskuri kertoo, kuinka paljon akti on kuluttanut harrastajiensa kaloreita ja minkälaista ruokamäärää se vastaa.

– Selvitimme, kuinka paljon kaloreita voi kuluttaa harrastamalla seksiä, sillä onhan se hauskempaa kuin kuntosalitreeni. Jos käytetään esimerkkinä julkkisparia, niin 82-kiloinen Will Smith polttaa 147 kaloria ja hänen 48-kiloinen vaimonsa Jada Pinkett-Smith 73 kaloria harrastaessaan seksiä lähetyssaarnaaja-asennossa 20 minuutin ajan. Se vastaa Willin osalta 26 minuutin fitness-kuntoilua ja Jadan osalta 12 minuutin juoksulenkkiä, kertoo Sinfulin tiedotuspäällikkö Rune Kjelsmark.