Kaia Gerber sai aikaan raskaushuhut – luki kirjaa vanhemmuudesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Cindy Crawford on jo jättänyt taakseen aktiiviuransa supermallina, mutta hänen paikkansa lunasti saman tien hänen kaunis tyttärensä Kaia Gerber. Tyttärestä on muodostunut nopeasti yksi mallimaailman kuumimmista nimistä niin catwalkeilla kuin lehtien sivuillakin.

Nyt 18-vuotias Kaia Gerber on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa hämmennystä. Nainen julkaisi itsestään Instagram-tarinassaan kuvan, jossa hän lukee kirjaa vatsa paljaana. Hän peittää kasvonsa The One Minute Mother -nimisellä kirjalla, joka on opus vanhemmuuteen.

Kaia Gerber seurusteli juuri parin kuukauden ajan koomikko Pete Davidsonin kanssa. Pariskunta päätti kuitenkin pitää suhteessaan taukoa Pete Davidsonin hakeutuessa hoitolaitokseen mielenterveydellisten ongelmiensa vuoksi.