Nainen jätti ruokaa autoon – nälkäinen karhu tuhosi ajoneuvon ja ulosti sisään

Ohhoh! · Tim Isokivi

Luonnossa liikkeellä olevien ei kannata unohtaa autonsa sisään ruokaa, mikäli he eivät halua ajoneuvoon kutsumattomia vieraita. Eräs Yhdysvalloissa asuva nainen sai oppia tämän kantapään kautta.

Nimeämätön nainen oli jättänyt autonsa parkkiin Coloradon Estes Parkissa. Hän oli jättänyt sisään ruokaa, joka houkutteli paikalle nälkäisen karhun. Karhu oli onnistunut aukaisemaan auton oven, mutta ei päässyt enää ulos.

Eläin oli paennut autosta repimällä sen katon auki. Autolleen palannutta naista kohtasi järkyttävä näky, sillä karhu oli tuhonnut ajoneuvon sisäosan täysin. Villieläin oli jopa jättänyt sen penkille haisevan yllätyksen ulosteiden muodossa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.