Hurja video kiertää netissä – Minni Hiiri pahoinpiteli vartijan Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sivullinen on kuvannut videolle Las Vegasin suositulla nähtävyyskadulla hermonsa menettäneen Minni Hiireksi pukeutuneen naisen riehumisen. Videolla nähdään, kuinka vartija syöksyy punamekkoisen Disney-hahmon päälle. Emme tiedä taustoja tapahtuneelle.

Näyttäisi siltä, että paikalla on kokonainen Disney-porukka, sillä Minni Hiiren lisäksi kadulla on ainakin Mikki Hiiri ja Hessu. Naisten välinen käsirysy äityy nyrkkitappeluksi, ja video on hurjaa katseltavaa. Lopulta Minniä esittänyt riitapukari istuu hajareisin vartijan päällä ja mukiloi menemään.

Voi olla, että samat esiintyjät eivät enää vietä aikaansa Las Vegas Stripillä, mikäli he eivät ole jääneet kiinni pahoinpitelyn jälkeen. Heidän pukunsa ovat kuitenkin huomiota herättävät. Yhdysvalloissa moni viihdetaiteilijan urasta haaveileva saattaa elättää itsensä ainakin aluksi katutaiteen avulla.