Lamborghinin ostanut vei autokaupan oikeuteen – auto alkoi muuttua keltaiseksi

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Satojen tuhansien eurojen arvoisen luksusauton ei saattaisi kuvitella menettävän väriään aivan heti kauppojen jälkeen. Eräs kandalainen mies kuitenkin väittää hänen urheiluautolleen käyneen juuri näin.

Calogero Caruso kertoo kiinnittäneensä kiinteistönsä voidakseen ostaa pojalleen vuoden 2017 Lamborghini Huracan Spyder -auton. Ajoneuvon hinta oli 350 000 dollaria. Caruson mukaan auto alkoi kuitenkin vain muutaman päivän päästä muuttua valkoisesta kellertävän väriseksi.

Auton ostajan mukaan hän on riidellyt tapauksesta autokaupan kanssa kuukausien ajan, ja kutsuu tilannetta täydeksi painajaiseksi. Caruso on CTV News -uutissivuston mukaan nostanut sittemmin kanteen autokauppaa vastaan. Hän vaatii liikettä maksamaan hänelle takaisin ajoneuvon hinnan ja 50 000 dollarin edestä vahingonkorvauksia.