Mies ilmestyi lennolle kaasunaamari päässä – poistettiin koneesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentokoneiden turvajärjestelyt ovat huomattavasti tarkemmat kuin maan kamaralla. Lennolta voi joutua poisheitetyksi esimerkiksi kaasunaamarin pitämisen vuoksi, kuten tuore uutinen osoittaa.

Nimeämätön mies oli noussut Yhdysvaltojen Houstonista Dallasiin matkalla olleeseen American Airlines -yhtiön koneeseen kaasumaski päässään. Hän ei suostunut henkilökunnan pyynnöistä riisumaan naamaria pois. Koska maski herätti muissa matkustajissa pelkoa, poistettiin mies koneesta.

Lennon lähtö viivästyi välikohtauksen ansiosta lähes tunnilla. Matkustaja Joseph Say kertoi KRTC-uutissivustolle epäilleensä ensin kaasunaamarimiehen pelänneen koronaviruksen saamista mutta huomanneensa, ettei maskissa ollut lainkaan suodatinta. Miehen epäillään pitäneen maskia ilmaistaakseen mieltä tuntemattomasta syystä.