Shokkikäänne Pamela Andersonin avioliitossa! Avioero 12 päivää vihkimisen jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin vuosikymmenten takaisen poikaystävänsä Joe Petersin kanssa avioitunut Baywatch-tähti Pamela Anderson on ilmoittanut erostaan. Eokuvatuottaja ja povipommi vihittiin Malibussa intiimissä tilaisuudessa muutama viikko sitten.

– Olen edelleen erittäin otettu minun ja Jonin lämpimästä vastaanotosta. Olisimme myös erittäin kiitollisia tuestanne, kun aiomme ottaa hieman taukoa määritelläksemme uudelleen sitä, mitä haluamme elämältämme ja toisiltamme. Elämä on matka ja rakkaus on prosessi. Tätä universaalia totuutta ajatellen, olemme molemmat päättäneet lykätä avioliittotodistuksen virallistamista ja uskoa itse prosessiin. Kiitämme yksityisyytemme kunnioittamisesta, Pamela Andersonin virallisessa tiedotteessa sanotaan.

74-vuotias Hollywood-tuottaja Jon Peters on sanonut, että Pamela on ollut hänen elämänsä rakkaus kolmen vuosikymmenen ajan, eikä hän ole halunnut aidosti ketään muuta naista vierelleen. Ajatus avioliittotodistuksen virallistamisen lykkäämisestä tuli kuitenkin häneltä, Hollywood Reporter uutisoi.