Hollywood-tähden karmaiseva pidätyskuva herätti – Shaun Weiss halutaan auttaa kuiville

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vakavassa päihdekoukussa ja rikoskierteessä elävä entinen Hollywood-tähti Shaun Weiss nousi äskettäin otsikoihin karmaisevan pidätyskuvan tultua julkisuuteen. Nyt 41-vuotias mies on saamassa apua muun muassa itsekin addiktioista kärsineeltä Lindsay Lohanin isältä, Michael Lohanilta.

Michael Lohan työskentelee parhaillaan päihdekuntoutujien valmentajana. Mies on itsekin ollut vakavassa päohderiippuvuudessa, mutta työskentelee nykyisin kokemustaan apuna käyttäen ja muita auttaen. Useat ihmiset järkyttyivät Shaun Weissin pidätyskuvan nähdessään ja pyysivät Michael Lohania rientämään entisen näyttelijän avuksi.

Nyt Michael Lohan aikoo tarjota Shaun Weissille paikkaa teksasilaisesta Ascend Detox and Recovery -hoitolaitoksesta. Kallis 45.500 euron hoito rahoitetaan lahjoituksilla ja Go Fund Me -sivuston keräyksellä. Mies päässee vankeustuomion jälkeen hoitoon, mikäli hänet osoitetaan tarpeeksi tasapainoiseksi mieleltään, TMZ uutisoi.

Shaun Weiss oli takavuosina menestynyt lapsinäyttelijä. Hänen tunnetuin rooli oli 90-luvun The Mighty Ducks -elokuvissa esiintynyt maalivahti Greg ”Goldie” Goldberg.