Tässä on Zac Efronin uusi tyttöystävä – iski näyttelijä Halston Sagen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Zac Efron tunnetaan alunperin hänen teiniroolistaan High School Musical -elokuvissa, mutta nyt Disney-tähdestä on kuitenkin varttunut naisten uusi päiväuni. 32-vuotias Efron on ollut oikea unelmien poikamies, mutta nyt tähti näyttäisi kuitenkin vakiintuneen.

Zac Efron on Cosmopolitan-lehden saamien tietojen mukaan alkanut seurustelemaan näyttelijäkollegan kanssa. Komistuksen uusi rakas on 26-vuotias Halston Sage, joka on esiintynyt monissa elokuvissa ja tähdittää tällä hetkellä muun muassa The Orville ja Prodigal Son -televisiosarjoja.

Pariskunta on jo useampaan otteeseen nähty yhdessä ulkona läheisessä tunnelmissa. Zac Efronin edellinen suhde Sarah Bron kanssa päättyi eroon vasta hetki sitten, mutta mies ei näyttänyt nauttivan elämästä sinkkuna siirryttyään heti uuteen parisuhteeseen.