Ariel Winter täytti 22 vuotta – juhli seksikkäänä lehmityttönä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Ariel Winter yllätti faninsa viimeksi pari kuukautta sitten esittelemällä uuden punaoranssin hiustyylinsä. Nyt nainen esitteli Instagramissa tyyliä, jossa hän juhli omia 22-vuotissyntymäpäiviään.

Ariel Winter kohahduttaa usein pukeutumalla paljastavasti ja melko seksikkäästi. Syntymäpäivän asuvalinta ei poikennut tästä linjasta, vaan seksikäs lehmitytön asu paljasti sekä rintavaon että hieman pakaroitakin. Asun kruunasi vielä suuri valkoinen stetsoni ja valkoiset näyttävät saapikkaat.

Näyttelijätähti Ariel Winter on aloittanut uransa jo pikkutyttönä Moderni perhe -televisiosarjassa. Nuorta naista seurataan mediassa herkeämättä, koska Winter onnistuu aina yllättämään näyttävillä asuvalinnoillaan ja tyylimuutoksillaan.

https://www.instagram.com/p/B8KLO4BALK9/