Demi Rose säväyttävässä kylpyhuonekuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa. Äskettäin hän julkaisi hieman tavallista vakavamman kuvan, jossa hän muisteli vanhempiaan, koska hänen äitinsä Christine menehtyi viime kesäkuussa 64-vuotiaana. Lokakuussa Demi menetti 80-vuotiaan isänsä Barrien.

Nyt 24-vuotias Demi Rose nähdään kylpyhuoneessa, jossa hän on poseerannut kameralle upeassa alusasussa. Rosella on harteillaan koristeellinen huivi ja yllään body, joka muotoilee kauniisti nuoren naisen vyötäröä.

Demi Rose on kuvannut viime aikoina paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin hänen omilta lomamatkoiltaan. Rose ihastutti seuraajiaan juuri myös leikkisällä kuvalla, jossa hän makoilee rantahiekalle asetetun lehden päällä ja esittelee paljaita pakaroitaan.

View this post on Instagram

Lost files @dannydesantos

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on