Herättele parisuhde paremmaksi – nyt loppuu sohvalla löhöily

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni parisuhde rullaa eteenpäin omalla painollaan, mutta parhaiten rakkaus voi silloin, kun sitä muistaa huoltaa. Parisuhde on kuin kukka, joka kasvaa siemenestä kukoistukseensa. Sitä tulee kuitenkin hoitaa säännöllisesti. Kukka kuolee ilman vettä, lannoitetta tai asianmukaista huoltoa.

Pariskuntien kannattaa pakata laukut ja lähteä viikonloppureissuun uuteen kaupunkiin. Jos budjetti on rajallinen, voi hotellisivustolta katsoa halvimman ja tasokkaimman kohteen, matkata sinne kimppakyydeillä tai edullisilla lipuilla ja nauttia reissussa huokeahintaisempaa sapuskaa. Samalla pääsee seikkailuun ja pois kotiympyröistä.

Hauskaa tekemistä löytyy varmasti myös lähempää, jos osallistuu teatterinäytökseen, stand up -iltaan ja lähibaarin pubivisaan. Yhdessä nauraminen poistaa näivettynyttä energiaa suhteesta. Kuntoileminen on oiva tapa purkaa energiaa yhdessä. Hikilenkki, sulkapallotunti tai kuntosaliharrastus voivat lähentää kumppaneita melkoisesti. On sanottu, että parit jotka harrastavat yhdessä myös pysyvät yhdessä.