Justin Bieber paljastaa – oli kuolemaisillaan päihteisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber tähdittää Youtubessa julkaistua dokumenttisarjaa. Nyt 25-vuotias mies on kertonut olleensa niin pahasti koukussa päihteisiin, että hänen turvamiehensä joutuivat öisin kokeilemaan laulajan pulssia. Hän aloitti käytön 12–13-vuotiaana.

Seasons-dokumenttisarjassa on kuultu Justin Bieberin tarina hänen päihteidensä käytöstä, mikä alkoi varhaisteininä pilveä polttamalla Stratfordissa, Kanadan Ontariossa. Kun kannabis ei enää riittänyt, aloitti hän pillereiden popsimisen ja kodeiinia sisältäneen litkun juomisen. Hän käytti päihteitä pakotienä kaikeen.

Poplaulajan astronominen menestys ainoastaan ruokki pahoinvointia. Hän päätti lopettaa päihteet siinä vaiheessa, kun oli vähällä kuolla. Meininki oli muuttunut viihdekäytöstä hengenvaaralliseksi. Hän on toipumisvaiheessa. Hän haluaa olla paras mahdollinen aviomies, isä ja ystävä. Mies myöntää myös, että ei voi tehdä musiikkia ellei ole terve.

– En ole ollut terve pitkään aikaan, Justin Bieber myöntää.