Pasha Pozdnyakova esitteli kurvejaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 770.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti. Suomalaisten lisäksi kurvitarta seurataan aktiivisesti ympäri maailmaa.

Nyt kansainvälistä mainetta hiljalleen niittävä suomalainen kurvitar poseeraa parissakin kuvassa esittelemässä poikkeuksellisen massiivista rintavakoaan. Asuna molemmissa on luonnollisesti hyvin niukka ja tiukka toppi.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.