Muistatko vielä Natalie Imbruglian Torn-hitin? Laulaja palaa studioon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen laulaja Natalie Imbruglia tuli monille tunnetuksi hänen Torn-nimisestä hitistään, jonka julkaisusta on kulunut jo yli 20 vuotta. 2000-luvun alussa nainen on julkaissut musiikkia, mutta ei ole toistaiseksi vielä onnistunut tekemään enää yhtä suurta hittiä. Nyt Imbruglia on kuitenkin palannut jälleen studioon.

Natalie Imbruglia täytti juuri 45 vuotta. Nainen sai hänen esikoisensa, Max Valentinen, viime lokakuussa. Tuore äiti on ollut sitä mieltä, että poika olikin hänen paras syntymäpäivälahjansa. Ilmeisesti lapsen syntymä on sytyttänyt myös uudelleen kipinän musiikkia kohtaan.

Lapsen syntymän jälkeen laulaja on jatkanut musiikin tekemistä. Hän on sosiaalisessa mediassa jo paljastanutkin, että aikoo tulevien viikkojen aikana viettää paljon aikaa studiossa ja julkaista uutta omaa musiikkiaan tämän vuoden puolella.