Prinssi Harry ja Meghan etsivät asuntoa Los Angelesista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuninkaallisesta tittelistään luopunut Sussexin herttuapari Harry ja Meghan ovat muuttaneet Kanadaan. Perhe haluaa kuitenkin kesäksi Meghan Marklen kotikaupunkiin Yhdysvaltojen Los Angelesiin. Kaliforniassa asuu pariskunnan laaja ystäväpiiri sekä Meghanin äiti Doria Ragland.

Kalifornian Los Angelesin rento ilmapiiri on täysin vastakohta Lontoon muodollisuuksille. Pariskunta halusi jättää kuninkaalliset velvollisuudet keskittyäkseen perheeseensä ja muihin uramahdollisuuksiin. He nauttivat mutkattomasta elämästä Kanadan Vancouverissa ystäviensä ja pienen Archie-poikansa kanssa, People uutisoi.

Meghanin naiminen kuninkaanhoviin on kismittänyt Harryn ja prinssi Williamin välejä jo vuosia. Nyt veljesten kerrotaan haudanneen sotakirveensä. Sussexin herttuaparilla olleita työtehtäviä on jaettu muille hovin jäsenille.