Mitä mitä? Halle Berry treenaa ilman rintaliivejä – kuva kiteyttää olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry on mukana John Wick -elokuvasarjan odotetussa kolmannessa osassa. Elokuvat tunnetaan huikeista toimintakohtauksistaan, ja tähden valmistautuminen rooliin oli sen mukaista. Taannoin kerroimme hänen valmistautuvan antaumuksella rooliisa ampumaradalla.

View this post on Instagram

Welcome to an EXTRA special edition of #FitnessFriday!! For the last two years, you’ve showed up, showed out and shared this crazy fitness adventure with me and @peterleethomas! I’m so eternally grateful for you guys, and wanted to create something extra special to celebrate our two years together – I’m thrilled to announce my first EVER fitness collection, rē•spin by Halle Berry!! To introduce you to the collection, @peterleethomas and I will be doing back to back #PHITTalks using rē•spin pieces, and this week? We’re talking about the subject y’all can NOT stop asking about – Core work!! Check stories for more. Can’t wait to meet the collection?? Find it at @tjmaxx, @rossdressforless, @marshalls and @burlingtonstyle stores all over the U.S. – and don’t forget to tag #RespinByHalleBerry and show us what you find! Happy Friday ♥️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Taannoin takavuosien Bond-tyttö nähtiin poseeraamassa mustissa bikineissä suihkussa, jossa hän oli kertomansa mukaan aloittanut uuden vuoden. Näyttelijättären mukaan jääkylmä suihku muun muassa auttaa lihassärkyihin, verenkiertoon ja valppauteen sekä vähentää ahdistusta. Nyt vuorossa on hieman toisenlainen poseeraus, sillä elokuvakaunotar poseeraa nyrkkeilyhenkisessä kuvassa avonaisessa paidassa ilman rintaliivejä. Samalla hän kertoo nimeään kantavasta fitness-tuotteiden mallistosta.