Matrix 4 -valokuvat vuotivat verkkoon – Keanu Reeves bongattiin kuvauspaikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Scifielokuvien moderniin klassikoihin lukeutuva The Matrix on saamassa jatkoa. Sarjan neljännessä osassa ovat mukaan alkuperäiset tähdet Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss sekä ohjaaja Lana Wachowski.

Nyt ensimmäiset kuvat neljännestä Matrixista ovat vuotaneet sosiaaliseen mediaan. San Franciscossa sijaitsevalta kuvauspaikalta otetuissa kuvissa ja videoissa nähdään parrakas ja pitkähiuksinen Keanu Reeves pipoon pukeutuneena. Tyyli eroaa melkoisesti alkuperäisen Matrixin pitkistä mustista nahkatakeista ja aurinkolaseista.

Reevesin ja Mossin ohella The Matrix 4 -työnimellä työstettävän elokuvan rooleissa nähdään Jada Pinkett Smith, Neil Patrick Harris ja Priyanka Chopra. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 21. toukokuuta 2021.