25 kertaa poliisille soittanut mies pidätettiin – halusi löytää kadonneen hupparinsa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisille ja hätäkeskukseen tulisi ottaa yhteyttä vain todellisen hädän tapauksessa. Kadonneen hupparin vuoksi ei virkavaltaa todennäköisesti kannata vaivata, ainakaan kymmeniä kertoja.

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva Harves Gardner oli hukannut viikonlopun jäljiltä hupparinsa. Hän soitti toistuvasti paikalliselle poliisille ja pyysi heiltä apua vaatekappaleen löytämiseksi. Humalainen mies soitti viranomaisille 25 kertaa tarjoten joka kerta uusia mahdollisia sijainteja hupparille, vaikka poliisit olivat kieltäneet Gardneria ottamaan heihin yhteyttä asian tiimoilta.

Lopulta 32-vuotias mies pidätettiin. Häntä syytetään virkavallan häiriköinnistä, josta voi New York Post -lehden mukaan odottaa Ohiossa maksimissaan 18 kuukauden vankeusrangaistus ja 5,000 dollarin sakko.