Ashley Graham julkaisi ihanan imetyskuvan: ”Olemme ikuisesti perhe”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Pariskunta sai terveen poikavauvan 18. tammikuuta ja perhe hehkuukin tällä hetkellä tuoretta vauvantuoksuista onnea.

Ashley Graham on nimennyt suloisen poikansa Isaaciksi. Nyt 32-vuotias malli julkaisi hänen Instagram-kanavallaan herkän perhekuvan, jossa hän pitelee pientä poikaa sylissään. Kuvassa Ashley imettää vauvaansa Justinin kannatellessa kevyesti lapsen päätä kämmenellään.

Ashley Graham kertoo olevansa kiitollinen siitä, että hänen faninsa ovat niin rakastavia ja tukevat häntä. Naisen mukaan Isaac on avannut hänen silmänsä sille miten uskomaton maailma todellisuudessa on. Kun hän oli saanut poikansa ensimmäistä kertaa syliinsä, hän oli sanonut miehelleen, että nyt he ovat ikuisesti perhe.