Kultaisellanoutajalla hämmästyttävä taito – kuusi tennispalloa suuhun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hämmentäviin ennätyksiin kykeneminen ei ole ainoastaan ihmisten etuoikeus. Nyt Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltiossa asuva kultainennoutaja on noussut julkisuuteen erikoistaitonsa ansiosta.

Kuusivuotias Finley kykenee mahduttamaan kerralla kuusi tennispalloa suuhunsa. Kyseessä on todennäköisesti maailmanennätys. Guinnessin ennätystenkirjan tämänhetkisen ennätyksen tittelin pitelijä, texasilainen kultainennoutaja Augie on onnistunut mahduttamaan suuhunsa vain viisi palloa.

Finleyn erikoiskyky selvisi koiran ollessa kaksivuotias, jolloin se onnistui pitelemään suussa jo kahta palloa. Finleyn omistajat eivät ole toistaiseksi ilmoittaneet koiraa Guinnessin ennätystenkirjaan siitä koituvan paperityön vuoksi. New York Post -lehden mukaan he ovat kuitenkin olleet yhteydessä asiasta Guinnessiin.

 

View this post on Instagram

Big news to share😍— our local paper decided to write an article on a good boy(aka me) and I was SUCH a good boy that I carried 6 tennis balls and my new friend Georgie got it on camera!! @guinnessworldrecords I’m coming for you very VERY soon! My story is below • • •Photo cred— my new friend Georgie♥️ • https://www.democratandchronicle.com/story/news/2020/02/05/finley-molloy-six-tennis-balls-guinness-world-record-canandaigua-ny/4623658002/ • • • #goldenretriever #retriever #retrieverpuppies #dogsofinstagram #doggo #puppylove #golden #goldenlovers #dogstagram #followme #goldenretrieverpuppy #goldenboy #goodboy #tennis #dogsofinstaworld #cuteboy #picoftheday #wintertime #worldrecord #guinessworldrecord #dogsofinsta #goldensofig #goldensofinsta #iggoldens #retriever #retrieverig #retrieversgram #animalsinfluence #like

A post shared by Finley Molloy (@finnyboymolloy) on