Kultaisellanoutajalla hämmästyttävä taito – kuusi tennispalloa suuhun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hämmentäviin ennätyksiin kykeneminen ei ole ainoastaan ihmisten etuoikeus. Nyt Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltiossa asuva kultainennoutaja on noussut julkisuuteen erikoistaitonsa ansiosta.

Kuusivuotias Finley kykenee mahduttamaan kerralla kuusi tennispalloa suuhunsa. Kyseessä on todennäköisesti maailmanennätys. Guinnessin ennätystenkirjan tämänhetkisen ennätyksen tittelin pitelijä, texasilainen kultainennoutaja Augie on onnistunut mahduttamaan suuhunsa vain viisi palloa.

Finleyn erikoiskyky selvisi koiran ollessa kaksivuotias, jolloin se onnistui pitelemään suussa jo kahta palloa. Finleyn omistajat eivät ole toistaiseksi ilmoittaneet koiraa Guinnessin ennätystenkirjaan siitä koituvan paperityön vuoksi. New York Post -lehden mukaan he ovat kuitenkin olleet yhteydessä asiasta Guinnessiin.