Netflixiin odotettu uudistus – ei enää automaattisesti alkavia mainoksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflixiin on saapumassa monien odottama uudistus. Automaattisesti pyörimään lähtevät alkavat mainokset on nyt mahdollista kytkeä pois päältä.

Netflixin etusivulla nähdään käyttäjälle suositeltujen elokuvien ja sarjojen mainoksia, jotka lähtevät päälle automaattisesti. Itsestään alkavat ja usein äänekkäät esikatselut eivät ole olleet kaikkien mieleen.

Automaattisesti alkavat mainokset saa pois päältä Netflixin selainversion Hallinnoi profiilia -kohdasta. Omaa kuvaketta painettaessa aukeavan Muokkaa profiilia -sivun alaosasta löytyy kohta ”Toista automaattisesti esikatselut selatessa kaikissa laitteissa”. Ottamalla ruksin pois ruudusta mainokset eivät enää toistu itsestään millään profiiliin yhdistetyllä laitteella.

 

Netflix