Nicole Kidman ei osaa tehdä ruokaa – söisi mieluiten tryffeleitä ja kaviaaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charlize Theron, Nicole Kidman ja Margot Robbie tähdittävät uutta Bombshell – hiljaisuuden rikkojat -elokuvaa, joka saa Suomessa ensi-iltansa 7. helmikuuta. Tositapahtumiin perustuvan elokuvan tähdet nähdään nyt hauskassa ja häkellyttävän aidossa haastattelussa, jossa kaikki naiset ovat rennosti omia persooniaan.

W Magazine -sivusto haastatteli näyttelijättäriä, joiden välillä on hauskaa leikkimielistä sanailua. Naiset ovat keskenään hyvin erilaisia, mikä kävi nopeasti ilmi jo siinä kun he kertoivat mitä he haluaisivat syödä viimeiseksi ateriakseen. Charlize Theron haluaisi nuudeleita ja suolakurkkuja ja Margot Robbie jotakin valkoista kuten pastaa, leipää tai perunamuusia.

Nicole Kidman yllätti kaikki vastauksellaan kertoessaan, että hän haluaisi ylellisiä tryffeleitä ja kaviaaria. Kidmanilla on kallis maku, joka sai heti Theronin ajattelemaan, että nainen ei itse osaa laittaa lainkaan ruokaa. Tässä nainen olikin oikeassa, koska 52-vuotias Nicole Kidman myöntää heti naureskellen, että hän ei lainkaan osaa tehdä ruokaa itse.