Emily Ratajkowski edusti kuvankauniissa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Ratajkowski valitseekin ylleen aina asuja, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

Nyt Emily Ratajkowski nähtiin Vanity Fair -lehden järjestämillä suosituilla Oscar-gaalan jatkoilla todella näyttävässä asussa, josta ei seksikkyyttä puuttunut. Kaksiosainen asu koostui kapeasta pitkästä hameesta ja pikkuruisesta bandeau-mallisesta yläosasta, joka peitti vain rinnat.

Emily Ratajkowskin asuvalinta korosti naisen hoikkaa mallivartaloa paljastamalla kokonaan hänen paljaan vatsansa. 28-vuotias malli on aiemmin avautunut seksikkyydestään ja kertonut kokevansa sen sekä taakaksi että supervoimaksi. Tässä valkoisessa asussa nainen näytti kokevan seksikkyytensä lähinnä vain supervoimanaan.