Abigail Ratchford säväyttää rohkeissa somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Muutama päivä sitten Abigail kohahdutti sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään alastonkuvan. Se oli kuitenkin liikaa Instagramille, joka poisti kuvan nopeasti. Nyt kohukaunotar on julkaissut heti perään uuden alastonkuvan, jossa hän keikistelee tällä kertaa ruusunlehtien keskellä. Katso kuvat tästä ja tästä.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.