Lottie Moss bikineissä – kuva suorastaan huutaa uima-allasbileitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen pikkusisko Lottie Moss, joka julkaisee aktiivisesti poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Cute in Cabo

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Nyt Lottie Moss poseeraaa tyylikkäissä bikineissä uima-altaan reunalla katsoen viettelevästi kameraan. Kuva on ikuistettu Meksikon Cabossa, joka on julkkisten suosima lomakohde. Siellä myös Moss on nyt päässyt nautiskelemaan.

View this post on Instagram

Back at it @passmorepics

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.