Miley Cyrus vilautti Instagramissa: ”Tämä kuva poistetaan hyvin pian”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus on tunnettu siitä, että hän provosoi yleensä omilla esityksillään ja pukeutumisellaan. Nyt naisella oli yllään paita, joka ei onnistunut täysin peittämään hänen rintojaan.

Paparazzit olivat onnistuneet nappaamaan kadulla naisesta kuvan, jossa hänen nänninsä vilahti paidan alta. Miley Cyrus tiesi, että kuva tulee leviämään nopeasti. Siispä nainen päätti itse ottaa ohjat omiin käsiinsä ja julkaista kuvan heti kun sai sen itselleen.

Miley Cyrus julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa naisen nänni näkyy. ”Pyyhkäise oikealle, mutta ole nopea. Instagram tulee varmasti poistamaan tämän julkaisun hyvin pian”. Neljän tunnin kuluttua julkaisusta nännikuva oli kuitenkin vielä julkisena ja se oli saanut jo yli miljoona tykkäystä.