Ciara esitteli uhkean sivuprofiilinsa – muotojen syy löytyi vatsasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 34-vuotias Ciara meni 2016 vuoden heinäkuussa naimisiin Russell Wilsonin kanssa. Nainen sai kaksi vuotta sitten Wilsonin kanssa Sienna-tyttären, mikä on ollut Ciaran mukaan yksi hänen elämänsä kohokohdista.

Nyt poptähti on jälleen raskaana. Ciara esitteli hänen Instagram-kanavallaan uutta pyöristynyttä sivuprofiiliaan naisen raskausvatsan ollessa jo kauniisti esillä. Lapsi on hänen ja Wilsonin toinen yhteinen lapsi, mutta Ciaralla on hänen entisestä liitostaan myös poika Future Zahir Wilburn.

Ciara julkaisi viime vuonna Beauty Marks -nimisen albumin, jossa kuultiin 11 uutta kappaletta. Nainen tulee pian jäämään taas äitiyslomalle, mutta poptähti ei tule varmasti tälläkään kerralla pitämään pitkää taukoa ennen kuin hän palaa jälleen esiintymislavoille rakkaan musiikin pariin.