Elokuvassa uskomaton väite: Tupac Shakur elää edelleen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien liian varhain lähteneiden tähtien tavoin myös räppäri Tupac Shakurin kuolemaan liitetään erilaisia salaliittoteorioita. Jotkut uskovat hänen vain tekaisseen kuolemansa ja olevan edelleen elossa.

Yksi Shakurin elossa olemiseen uskovista on elokuvantekijä Rick Boss. Hän työstää parhaillaan dramatisoituna dokumenttina mainostettua elokuvaa 2Pac: The Great Escape from UMC, jonka mukaan räppäri tekaisi kuolemansa ja muutti New Mexicon osavaltioon.

Pienen budjetin elokuvassa Tupac Shakur pakenee sairaalasta kaksoisolennon ruumiin avulla ja matkustaa yksityishelikopterilla New Mexicoon, jossa najavo-intiaanit suojelevat häntä. Boss väittää KTNV-kanavan haastattelussa tarinan perustuvan sisäpiiriltä saamiinsa tietoihin.