Emily Ratajkowski poseerasi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Ratajkowski valitseekin ylleen aina asuja, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

View this post on Instagram

Las Olas. Available now @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nyt Emily Ratajkowski poseerasi rannalla, jossa hän esitteli täydellisyyttä hipovaa bikikivartaloaan kameran edessä useissa kuvissa. Tuttuun tapaan Emilyllä oli niin sanotusti ketunhäntä kainalossa, sillä hän mainosti kuvillaan oman mallistonsa bikineitä.

Emily Ratajkowskin asuvalinta korosti naisen hoikkaa mallivartaloa paljastamalla kokonaan hänen paljaan vatsansa. 28-vuotias malli on aiemmin avautunut seksikkyydestään ja kertonut kokevansa sen sekä taakaksi että supervoimaksi. Tässä valkoisessa asussa nainen näytti kokevan seksikkyytensä lähinnä vain supervoimanaan.