Insinööriopiskelija pidätettiin – virtsasi baarin parvekkeelta naisten päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Michiganin yliopistossa insinööriksi opiskeleva Jack DeBrabander on pidätetty pahoinpitelystä Floridalaisessa baarissa. Parikymppinen mies virtsasi yökerhon parvekkeelta kahden naisen päälle. Virtsaa meni myös naisten suuhun.

Mies oli ollut viettämässä iltaa St. Petersburgissa sijaitsevassa 260 First Club -baarissa. Hän meni ravintolan parvekkeelle, otti peniksensä esiin ja helpotti oloaan virtsaamalla. Parvekkeen alapuolella olleella penkillä istui kaksi naista. Virtsaa meni naisten kasvoille, päähän, käsille ja suuhun.

Poliisit yrittivät kuulustella Jack DeBrabanderia paikan päällä, mutta hän oli päihtynyt ja yhteistyöhaluton. Opiskelija toimitettiin putkaan. Hän vapautui maksettuaan tuhannen dollarin suuruisen takuusumman, The Smoking Gun uutisoi.