Fitness-tähti esitti synnytyksen jälkeen somessa reipasta – oikeasti ei jaksanut edes kävellä

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitnessguru Kayla Itsines on innostanut jo miljoonia naisia ympäri maailmaa treenaamaan hänen kehittämällään metodilla. Bikini Body Guide -treeniohjelma on ollut jättimenestys ja naista seuraakin Instagramissa jo yli 12 miljoonaa ihmistä.

Kayla Itsines on nyt myöntänyt hänen tuoreimmalla YouTube-videollaan, että hänen palautumisensa ensimmäisen raskauden jälkeen ei ollut niin ruusuista aikaa kuin hän antoi sosiaalisessa mediassa ymmärtää. Nainen ajatteli, että jos hän antaisi seuraajiensa nähdä miten heikko hän on muut ajattelisivat, että heidänkään ei tarvitse jaksaa. Nainen halusi toimia edelleen inspiraationa muille silloinkin, kun hänen oma motivaationsa oli kateissa.

Itsinesin kunto oli romahtanut synnytyksen jälkeen, mikä on täysin normaalia. Naisen kuitenkin yllätti se, että hän ei jaksanut edes kävellä juoksumatolla hidasta vauhtia. Nainen oli alla päin ja täysin musertunut, mutta esitti kuitenkin Instagramissa miljoonille seuraajilleen, että hän jaksaa erinomaisesti.

Vähitellen hyvin pienin askelin naisen kunto alkoi palautumaan ja hän alkoi tuntemaan olonsa omaksi itsekseen. Itsines on nyt halunnut kertoa rehellisesti, että hänen taipaleensa synnytyksen jälkeen on ollut hyvin samanlainen kuin häntä seuraavien naisten, jotka aloittavat treenaamisen uudelleen raskausajan jälkeen. Hän ei ole mikään yli-ihminen, vaikka sellaista sortuikin sosiaalisessa mediassa esittämään.