Kate Beckinsale esitteli vatsalihaksiaan – roikkui nyrkkeilysäkistä

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Beckinsale muistetaan parhaiten muun muassa elokuvista Underworld – Varjojen valtakunta ja Pearl Harbor. Nyt näyttelijätär on julkaissut sosiaalisessa mediassa pienen videopätkän, jossa hän esittelee vahvoja vatsalihaksiaan.

Kate Beckinsale esitteli hänen treenattua vartaloaan videolla, jossa nainen tekee vaativaa vatsalihasliikettä. 46-vuotias nainen roikkuu pää alas päin jalat nyrkkeilysäkin ympärillä. Beckinsale tekee raskaita vatsalihasrutistuksia ja nostaa ylävartalonsa ylös pelkkien vatsalihasten avulla.

Näyttelijä Kate Beckinsale on ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa parisuhde-elämänsä ansiosta. Tähti seurusteli taannoin itseään nuoremman koomikon, Pete Davidsonin kanssa. Nyt 46-vuotias on elänyt kuitenkin rauhallista sinkkuelämää hänen Willow-kissansa kanssa.