Kendall Jenner imitoi siskoaan – huvittava pila videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen mallin uraa tekevänä siskona. Naisella on hänen Instagram-kanavallaan yli 122 miljoonaa seuraajaa, joiden iloksi kaunotar julkaisee usein näyttäviä kuvia. Nyt Kendall on huvittanut imitoimalla pikkusiskoaan.

24-vuotiaalla Kendall Jennerillä on huumorintaju kohdillaan. Nyt hän on tehnyt pilkkaa hänen miljardööripikkusiskostaan Kylie Jenneristä. Kendall päätti imitoida Kylieta Kardashianit-realitysarjan kuvauksissa, joissa nainen nähtiin vaaleanpunainen peruukki päässään ja normaalia vahvemmat meikit kasvoillaan.

Haastattelun aikana Kendall levitti huulilleen Kylie Jennerin luomaa kuuluisaa nestemäistä huulipunaa. Nainen levittää huulipunaa naureskellen jopa hampaisiinsa ja kertoo, että huulimeikeistä kaikki sai alkunsa. Lopulta Kendall soitti pikkusiskolleen videopuhelin ja sai vielä Kylien hyväksynnän omalle tyylilleen.