Lindsay Lohan kiusoittelee fanejaan – esittelikö poikaystävänsä vai ei?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lindsay Lohanin elämä on näyttäytynyt melko sekavana ja vaiherikkaana kaikkine päihdekokeiluineen ja parisuhdesotkuineen. Nainen on viime aikoina asunut Kreikassa, mutta suunnittelee näyttelijän uransa uudelleen käynnistämistä Yhdysvalloissa.

Lohan on elänyt jonkin aikaa sinkkuna, mutta on nyt esitellyt uuden poikaystävänsä sosiaalisessa mediassa. Näyttelijätähti julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa Bastille-yhtyeen rumpalin edessä. Nainen seisoo People-sivuston mukaan Bader Shammas -nimisen miehen kainalossa.

Näyttelijä viittaa Bader Shammasiin kuvatekstissä kirjoitettuaan julkaisuun: ”Ihana ilta siskojeni ja poikaystäväni Baderin kanssa”. Pian tähti kuitenkin jo poisti koko kuvatekstin ja kirjoitti tilalle vain nauravan emojin, mikä on saanut fanit hämmennyksiin.

View this post on Instagram

😄

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on