Meghan Markle ja Harry tuplatreffeillä Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadassa perhe-elämäänsä keskittyvä Sussexin herttuapari Harry ja Meghan Markle etsivät parhaillaan kesäasuntoa myös Yhdysvalloista. Näyttelijä Meghan Markle tuntee runsaasti seurapiiriväkeä, ja nyt pariskunta on nauttinut illallista Jennifer Lopezin ja hänen kihlattunsa Alex Rodriguezin kanssa.

Korkean profiilin pariskunta on aterioinut laulajan ja entisen baseball-pelaajan kanssa Floridan Miamissa 1 Hotel South Beachin ravintolassa. Harry ja Meghan tulevat erinomaisesti toimeen Jenniferin ja Alexin kanssa, ja tunnelma oli rennon iloinen. Julkkispari kutsui kuninkaalliset myös kotiinsa vierailulle Archie-poikansa kanssa, RadarOnline uutisoi.

Kuninkaallisista titteleistään luopuneet Harry ja Meghan muuttivat pois Iso-Britanniasta keskittyäkseen enemmän perhe-elämäänsä. He aikovat tienata toimeentulonsa ilman veronmaksajien taloudellista tukea. Pariskunta on etsinyt kesäasuntoa Los Angelesista, vaikka asuvatkin vakituisesti Kanadan Vancouverissa.