Poptähti on kuin ilmetty huippumalli – Miley Cyrus loisti Marc Jacobsin näytöslavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mielipiteitä jakava poptähti Miley Cyrus herättää keskustelua aina omilla tyylivalinnoillaan. Viimeksi nainen yllätti leikkaamalla itselleen 80-lukua henkivän takatukan. Nyt nainen kuitenkin todisti, että hänestä olisi vaikka huippumalliksi.

Miley Cyrus toimi mallina Marc Jacobsin muotinäytöksessä New Yorkissa. Muotinäytöksessä esiteltiin suuren muotitalon uutta vaatemallistoa syksylle 2020. Miley Cyrus nähtiin näytöslavalla vatsa paljaana mustissa tyylikkäissä housuissa ja mustissa rintaliiveissä.

Miley Cyrusin kävely oli todella itsevarmaa ja hän astelikin mallien joukossa kuin vanha tekijä. 27-vuotias laulaja käveli kovien tekijöiden joukossa, koska lavalla nähtiin hänen lisäkseen myös siskokset Bella ja Gigi Hadid sekä Kaia Gerber.

View this post on Instagram

Included @marcjacobs 🖤

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on