Sofia Richie alkoi seuraamaan Kourtney Kardashiania – viikko sen jälkeen kun oli poistanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa ja täytti taannoin 21-vuotta.

Sofia Richie on Daily Mail -sivuston mukaan lopettanut kokonaan esiintymisen Kardashianit-realitysarjassa yrittäessään tavoitella uraa näyttelijänä. Sarjasta poistuttuaan Richie lopetti myös Disickin entisen kumppanin ja lasten äidin Kourtney Kardashianin seuraamisen Instagramissa.

Sofia Richie alkoi nopeasti saamaan osakseen negatiivista palautetta lopetettuaan Kardashianin seuraamisen sosiaalisessa mediassa. Nyt Richie on kuitenkin lisännyt miehensä ex-puolison takaisin seurattujen listalleen. Kourtney Kardashian ei puolestaan ole kuitenkaan missään vaiheessa ollut kiinnostunut Sofia RIchiestä eikä ole seurannut häntä takaisin.