Charlize Theron kertoi huonoimmista treffeistään – nauroi niin, että alkoi itkeä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charlize Theron, Nicole Kidman ja Margot Robbie tähdittävät uutta Bombshell – hiljaisuuden rikkojat -elokuvaa, joka sai Suomessa ensi-iltansa juuri 7. helmikuuta. Tositapahtumiin perustuvan elokuvan tähti Charlize Theron on tällä hetkellä sinkku, mutta hän on kuitenkin ehtinyt käymään monilla huonoilla treffeillä.

Charlize Theron muisteli Jimmy Kimmelin ohjelmassa vieraana ollessaan huonoimpia treffejä, joilla hän on ikinä ollut. Treffit itsessään olivat menneet melko mukavasti ja nainen oli ollut miehestä kiinnostunut. Kun mies oli tuonut Theronin treffeiltä kotiin, nainen oli odottanut, että hän saa lähtösuudelman.

Kun Theron oli nojannut eteenpäin suudelmaa varten mies oli kuiskannut hänelle: ”Voisitko pelehtiä nenäni kanssa?”. Erikoinen tilanne saa näyttelijän edelleen niin huvittuneeksi, että hän alkoi haastattelun aikana itkemään nauraessaan niin kovasti.