Mies varasti pelikoneen voitot Heinolassa – paikalle soitettiin poliisit

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuusikymppisen miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen Työmiehenkadulla Heinolassa. Toinen mies oli pelannut tavaratalossa rahapeliautomaattia. Hänellä oli koneessa voitonmaksua noin 130 euroa.

Pelaaja sai puhelun ja siirtyi pelikoneelta hieman etäämmälle puhumaan puhelua. Kun pelaaja palasi takaisin pelikoneelle, oli koneella pelaamassa kuusikymppinen mies. Voittoja rahapelikoneeseen saanut pelaaja kertoi kuusikymppiselle miehelle, että hänellä oli peli kesken.

Hän myös sanoi, että voitot olivat olleet pelikoneessa. Tapausta selvitettäessä ilmeni, että koneesta oli otettu voitonmaksuja ulos hieman yli 100 euron arvosta, vaikka kuusikymppinen mies tämän kiistikin. Poliisi tutkii asiaa näpistyksenä.