Valokuvaajana esiintynyt nainen myrkytti äidin – yritti varastaa vauvan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tuore äiti on joutunut jokseenkin epätavallisen rikoksen uhriksi. Yhdysvaltojen Coloradossa asuvan äidin huumasi valokuvaajana esiintynyt nainen, joka halusi varastaa hänen vauvansa.

Nimeämätön äiti oli nähnyt Facebookissa 38-vuotiaan Juliette Parkerin mainoksen, jossa hän tarjoutui ottamaan kuvia vauvoista ilmaiseksi. Valokuvaussessioiden aikana Parker käyttäytyi erikoisesti. Hän otti useita selfiekuvia vauvan kanssa ja pyyhki sormenjälkensä äidin kodin esineistä.

Viimeisellä valokuvauskerralla Parkerin mukana oli hänen 16-vuotias tyttärensä. Parker tarjosi äidille leivoksen, jonka jälkeen uhri alkoi tuntea olonsa huonovointiseksi. Hän epäili tulleensa myrkytetyksi, hääti naiset pois kotoaan ja soitti hätänumeroon.

Poliisi uskoo sittemmin pidätetyn Parkerin suunnitelleen tuoreen äidin vauvan sieppaamista ja pakenemista toiseen osavaltioon. Buzzfeedin mukaan lukuisat muut äidit ovat kertoneet valokuvaajana esiintyneen lähestyneen myös heitä. Epäilty oli viime vuonna ehdolla Colorado Springsin kunnanjohtajaksi, mutta hän hävisi vaalit.

 

**PLEASE SHARE** Detectives arrest suspects who posed online as newborn photographers and are suspected of drugging a…

Publiée par Pierce County Sheriff's Department sur Vendredi 14 février 2020