Kim Kardashian tanssii TikTok-videolla – North sai äidin mukaan hassuttelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on sanonut moneen otteeseen eri tilanteissa, että hän ei tanssi. Nainen ei halua eikä osaa tanssia, minkä vuoksi hän ei koskaan suostu liikkumaan tanssilattialle hakipa kuka tahansa häntä tanssimaan.

Nyt perheenäiti on kuitenkin heltynyt ja osallistunut hänen tyttärensä Northin TikTok-videolle. Videolla Kim Kardashian tanssii tyttärensä kanssa, mikä on ihastuttanut naisen faneja etenkin siitä syystä, että moni tietää naisen inhoavan kaikenlaista tanssimista.

TikTok-videosovellus nousi viime vuonna maailman suosituimpien sovellusten joukkoon. TikTok-videot näkyvät jo muissakin sosiaalisen median sovelluksissa, ja moni julkaiseekin hauskoja klippejä myös muun muassa Instagram-sovelluksen puolelle.

View this post on Instagram

Tik Tok

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on