Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Paula Leino-Mäkilästä – epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Harjavaltalainen 59-vuotias Paula Leino-Mäkilä katosi Harjavallan Vinnarissa joulukuussa. Poliisin mukaan Leino-Mäkilä on viimeksi varmuudella nähty lauantai-iltapäivänä 7. joulukuuta. Tutkinnassa ilmenneiden seikkojen perusteella poliisilla on syytä epäillä Leino-Mäkilän joutuneen mahdollisesti henkirikoksen uhriksi.

Perheenjäsen oli vienyt Leino-Mäkilän tämän Harjavallassa sijaitsevaan kotiin osoitteeseen Elokatu 12 lauantaina 7. joulukuuta viime vuonna. Poliisi on etsi kadonnutta lähialueilla ja Kokemäenjoella, jossa on ollut joulukuussa poikkeuksellisen runsaasti vettä. Etsinnöissä on käytetty apuna myös koiria ja vapaaehtoisia. Nyt poliisi uskoo hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Poliisi pyytää tapauksen selvittämiseksi yleisön apua. Leino-Mäkilä on noin 160 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan tukevahko. Hänellä on tummat puolipitkät hiukset. Leino-Mäkilän liikkuminen on vaivalloista, ja hän käyttää ulkona liikkuessaan rollaattoria tai sinistä Peugeot 307 Wagon -merkkistä henkilöautoa, jonka rekisteritunnus on TTF-446.

Mahdolliset havainnot kadonneesta ja hänen liikkeistään joulukuun alkupäivinä pyydetään ilmoittamaan Keskusrikospoliisin vihjenumeroon +358 50 456 4903 tai lähettämään sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi(a)poliisi.fi.

Poliisi
Poliisi