Izabel Goulart herutuskuvissa kotonaan – näinkin näyttävästi voi rentoutua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Täydellistä bikinivartaloaan mielellään sosiaalisessa mediassa esittelevä supermalli nähdään nyt poseeraamassa kotonaan Ranskan Pariisissa, jossa hän kertoo nauttineensa hyvästä musiikista ja syvällisistä ajatuksista. Samalla hän keikisteli kameransa edessä vähäpukeisena.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta. Izabel kihlautui vuonna 2018 jalkapallotähti Kevin Trappin kanssa.