Mitä ihmettä? Justin Bieber treenasi jääkiekkoa yksityiskoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber on viime aikoina ollut enemmän vuorovaikutuksessa faniensa kanssa julkaistuaan uutta musiikkia. Justin Bieber nähtiin myös hänen urastaan kertovassa YouTube-dokumenttisarjassa, jossa käsiteltiin miehen julkisuuskuvaa, uraa, parisuhdetta ja musiikin tekemistä. Mies palasi pitämältään tauolta melko huolettomassa tyylissä ja ajoi lopulta fanien toiveesta myös viiksensä.

Suurena jääkiekon ystävänä tunnettu Justin Bieber on nyt julkaissut valokuvan yksityisestä suihkukoneesta, jossa hän keskittyi kaikkeen muuhun kuin lepäämiseen. Justin poseeraa nimittäin jääkiekkomaila kädessä pujottelemassa kiekkoa lentokoneen lattialle rakentamansa radan läpi. Hänen vaimonsa Hailey Bieber makoilee lentokoneen sängyllä.

Fanit kritisoivat Justin Bieberin viiksiä pitkään sosiaalisessa mediassa ja pyysivät moneen otteeseen miestä ajelemaan ne pois. Lopulta rukouksiin vastattiin. Justin Bieber julkaisi itsestään uuden kuvan, jossa hänet nähdään siloposkisena. Hän kertoo kuvan yhteydessä viiksien lähteneen lomalle, mutta varoittaa kuitenkin seuraajiaan siitä, että viikset ovat vielä palaamassa takaisin.