Kendall Jenner teki vartalostaan silkkaa taidetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen ainoa supermalli Kendall Jenner poseeraa ajoittain hyvinkin näyttävissä kuvissa vähäpukeisena ja jopa alastomana, ja tällä kertaa vuorossa on ollut Garage-lehden näyttävä kuvaussessio. Siinä Kendall nähdään esimerkiksi yläosattomissa kurkistamassa levyseinän takaa kädet povensa peittona.

Katso kuvat tästä ja tästä. Kendall Jenner ihastutti tiistaina Lontoossa pukeutumalla hohtavaan limenvihreään asuun, kun hän oli matkalla Sonyn BRIT Awards -gaalan jatkoille malliystävä Bella Hadidin kanssa.

Ystävykset näyttivät siltä kuin olisivat menossa eri juhliin. Jennerin asu on hyvin huomiota herättävä kun taas Bella Hadidin asu on poikkeuksellisen arkinen gaalan jatkobileitä ajatellen. Katso kuva tästä. Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen mallin uraa tekevänä siskona. 24-vuotias kaunotar valitsee ylleen aina näyttäviä ja hänen hoikkaa mallivartaloaan korostavia asuja.