Kendall Jennerin tiukka asuvalinta säväytti – Bella Hadidkin jäi varjoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner ihastutti tiistaina Lontoossa pukeutumalla todella hohtavaan limenvihreään asuun. Nainen nähtiin kaupungilla kun hän oli matkalla Sonyn BRIT Awards -gaalan jatkoille malliystävä Bella Hadidin kanssa.

Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen mallin uraa tekevänä siskona. 24-vuotias kaunotar valitsee ylleen aina näyttäviä ja hänen hoikkaa mallivartaloaan korostavia asuja, minkä vuoksi tämäkään ei ollut poikkeus. Kimalteleva vihreä paita ja vihreät housut lähes loistivat pimeässä ja vaativat huomiota osakseen.

Faneja on huvittanut se miten eri tavalla Kendall Jenner ja Bella Hadid ovat pukeutuneet. Ystävykset näyttävät siltä kuin he olisivat menossa eri paikkoihin. Jennerin asu on hyvin huomiota herättävä kun taas Bella Hadidin asu on poikkeuksellisen arkinen gaalan jatkobileitä ajatellen.

View this post on Instagram

When your bestie says she’s going casual too…

A post shared by Billie Not Georgia (@billie_not_georgia) on